Welkom bij

WoW!beauty

In onze kleine maar gezellige salon focussen wij ons op de schoonheid en welzijn van onze klanten.
Angelina K.

Het is voor ons van grootste belang onze klanten gelukkig te maken.

Ik wil mij graag voorstellen: ik ben Angelina Kalinina, oprichtster van WoW!beauty. Wat begon bij een opleiding “schoonheidsspecialiste”, eindigde in een passie. Door de jaren heen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd in België, maar ook in Rusland.

Dankzij mijn Russische roots en kennis van het Russisch, ben ik altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends in de beauty industrie! Ik doe nog steeds bijscholingen en breng de nieuwste trends en technieken naar België.

Bij WoW!beauty kunnen wij met trots zeggen dat onze klanten 100% zeker zijn van de kwaliteit dat wij leveren! De kwaliteit en wensen van de klant worden altijd in prioriteit gesteld! Zo krijgt elke klant individuele advies over elke behandeling. Wij vinden het ook heel belangrijk om met de juiste kennis en ervaring aan de slag te gaan. Wij bieden geen behandelingen of producten aan waar wij geen 100% achter staan. Het is voor ons van groot belang dat de behandelingen niet enkel kwalitatief, maar ook zonder schade aan uw gezondheid verlopen.

Wij kunnen niet wachten om U bij WoW!beauty te zien!

TeamWoW!beauty